Egri Ügyek Blog

Eger is felül a bohócvonatra

Nem szólt nekik senki, hogy már nem migránsok hanem menekültek?

2018. január 23. - Egri Ügyek

bohoc.jpg

Valamiért a 2300 befogadott menekültről nem tesznek említést az előterjesztésben.

A legújabb kormányzati hisztinek megfelelve az Egri Közgyűlés elé olyan előterjesztés kerül csütörtökön, ami arról beszél, hogy 1300 menekültet máris befogadott tavaly a kormány. Várjunk csak, nem is! Hanem arról, hogy az Egert messziről elkerülő menekültek ne jöjjenek ide, mert Soros.

Értelmes ember nem hazudik. Ha tudja, hogy hazugságot kell elmondania, akkor vagy megtörik lélekben vagy már hozzászokott vagy nem értelmes. Nos ez látszik az egri fideszes képviselőkön és a polgármesteren is. Január 25-én ugyanis a Fidesz frakció úgy tűnik, hogy egész Egert ráülteti a bohócvonatra és csilingelve körbevezeti, mint egy hülyét. 

Íme az előterjesztés terve (ma még így néz ki):

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése büszke arra, hogy az elmúlt negyed században aktív civil élet alakult ki a városban, és a hivatalban lévő polgármester és a közgyűlési többség pártállásától függetlenül a civil szféra mindig élvezte az Önkormányzat támogatását.

A Közgyűlés az élet számos területén tevékenykedő civil szervezeteket, az azokat alkotó önszerveződő közösségeket és az ezekben végzett önkéntes munkát értéknek tekinti, és meg kívánja védeni attól, hogy Soros György spekulációs ügyletekből származó vagyonából felvásárolja azokat és rájuk kényszerítse betelepítéspárti ideológiáját.

A Közgyűlés tiltakozik az ellen, hogy a legújabb hírek szerint Soros György az általa korábban megjelentetett terv végrehajtása érdekében bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni a magyar városokban, és több százezer dollárt oszt szét ezekben a hetekben, hogy felépítse vidéki hálózatát. Ez a terv valamennyi magyar településre, így Egerre is rendkívül veszélyes, hiszen veszélybe kerülne a mindennapok biztonsága.

Az egriek maguk döntik el az ügyeiket és nem szeretik, ha máshol élők döntenek helyettük, ezért a Közgyűlés – képviselve az Egerben élők érdekeit – kinyilvánítja, hogy nem kíván Egerben sem bevándorlás - szervező irodát, sem migránstábort; egyúttal szorgalmazza, hogy a magyar önkormányzatok utasítsák el a Soros György által tervezettek és a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta végrehajtását.

Kérem a Tisztelt Közgyűlést, hogy a csatolt felhívás kapcsán az alábbi határozati javaslatokat fogadja el.

Komoly időbeli elmaradásban van a Közgyűlés, mert ennek a nyilatkozatnak nevezhető valamit korábban Budapesten összegyűlő polgármesterek (erről ide kattintva olvashatnak) találkozója után kiadva kisebb lett volna a baj. Ugyanis a legújabb hírek szerint már nem az a helyzet, hogy Soros György bárit is be akarna telepíteni, hanem az, hogy a kormány tavaly 1300 menekültet be is engedett. Meg azelőtti években is még kb. 1000 főt.

Nyilván rá van parancsolva Habis Lászóra és a fideszes képviselőkre, hogy nyeljék le a békát és játsszák el a bohócot egész Eger előtt. Rettentő kínos lesz, ahogy értelmes és megtört emberek ezt teszik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egriugyek.blog.hu/api/trackback/id/tr6813597203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dare 2018.01.23. 20:11:38

Viiiigyázz!!!
Pihenj.
Igazodj.

midnightcoder2 2018.01.23. 20:11:55

Igen, Eger mindig is egy ilyen rohadt egy náci város volt. Legutóbb is jöttek a szegény török menekültek, aztán az a Dobó nevű skinhead, a Bornemissza nevű tettestársa meg páran elüldözték szegényeket! Pedig voltak lelkes civilek akik próbálták igazi európai módon segíteni a menekültek integrációját, ott volt Pl. az a Hegedüs hadnagy is, de a szemét neonácik nem hagyták, pedig hogy fellendítették volna a GDP-t a janicsárok!

paveway 2018.01.23. 20:11:57

Jelige: Szopok, nyalok, gombot varrok.

Anselmo 2018.01.23. 20:11:59

Na de Egerben van mecset, ha meglátják a migránsok, mind oda akar majd menni :)

rovid 2018.01.23. 20:21:58

hasonlatos ahhoz ami Pécsett, Kaposváron, stb, stb történt! egyeznek a mondatok, ezek mind a habony-havasi-rogán Művektől származnak!" Egyszer majd kérünk tőled valamit Elvtárs!"

Uebermensch 2018.01.24. 12:59:58

Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha b...ák.

nyikk 2018.01.24. 13:00:02

Majd a börfejüek rendet tesznek. A modszervaltas környeken volt mar itt arab-cigany hajkuraszas..

Európai téridő 2018.01.24. 13:00:10

Amíg az elszökdösött illegális migráncsok, a 2015-ös röszkei balhé, a Keleti pu. előtti demonstráció, gyalogmenet az autópályán és egyéb akkori hacacárék emlékét nem oldja békévé az emlékezés, addig hiába erőlködtök.

Terézágyú 2018.01.24. 13:00:13

"a legújabb hírek szerint Soros György az általa korábban megjelentetett terv végrehajtása érdekében bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni a magyar városokban, és több százezer dollárt oszt szét ezekben a hetekben"

Igen, képzeld Juliskám, valakitől én is hallottam, hogy ő hallotta valakitől, hogy azt mesélik a közértben, hogy az illetőnek az sógora mondta, aki most jött vissza külföldről, hogy állítólag a.....

Ja, hogy ezek nem pletykás öregasszonyok, hanem egy település választott, felelős vezetői...???
süti beállítások módosítása